top of page
This website was created by Fantasiadxb
akakaUntitled-1.jpg
orangeUntitled-1.jpg

Onafhankelijk en Erkend

Niet alleen vormt de SON het enige onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van Salsa in Nederland, maar ook biedt de stichting als eerste en enige, door onze samenwerking met KNVD (Koninklijke Nederlandse Vereniging van Dansleraren), SRN (Stichting Rolstoeldansen Nederland) en Inclusive Dance NL, een opleiding tot salsadocent met (inter)nationale erkenning.

De opleiding voor Salsadocent is ontwikkeld in opdracht van de SON (Salsa Onderwijs Nederland) en erkend door de KNVD. De KNVD verzorgt ook andere internationaal erkende opleidingen tot Dansdocent Partnerdansen (IDTA) en speciale cursussen voor dansdocenten, zoals Swingkids en Streetdance.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat een opleiding tot Salsadocent wordt gegeven door een onafhankelijke organisatie. SON onderhoudt contacten met vele gerenommeerde Salsa dansscholen en -docenten binnen en buiten Nederland, en een groot aantal van deze scholen en docenten leveren een waardevolle bijdrage aan de door de SON aangeboden opleidingen, maar SON is volledig onafhankelijk van (dans)scholen en organisaties.

orangeUntitled-1_edited.jpg
cropped-logo-srn-zonder-tekst.jpg

SRN

De Stichting Rolstoeldansen Nederland izet zich alonder de bezielende leiding van oprichtster Corrie van Hugten al sinds 1981 in voor het Rolstoeldansen in de hele wereld.

https://www.rolstoeldansen.nl/

JHJHG.png

Inclusive Dance NL

Deze stichting bevordert het dansen voor iedereen met en zonder beperking:

Doof of slechthorend, blind of slechtziend, mobiel beperkt, rolstoelgebonden of met een mentale uitdaging, IEDEREEN KAN DANSEN!

https://www.inclusivedance.nl/

logoknvd.png

KNVD

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Dansleraren waakt al meer dan 100 jaar over de kwaliteit van de partnerdans en stat professionals bij met raad en daad.

https://www.nvd.dance/

bottom of page