Cursusopbouw Beginners 2 on1

(nog 20 / 20 beschikbaar)

De data en tijden staan nog niet vast
Locatie, datum en tijd in overleg met de inschrijvers, zodra er voldoende studenten zijn ingeschreven om deze Module doorgang te kunnen laten vinden
Je kunt je nu inschrijven.

Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 22/02/2022 - 31/12/2022
0:00

Categories


Een jaar of 20 geleden verschilden de ‘programma’s’ van de dansscholen onderling erg veel. Bij de ene dansschool leerde je heel andere dingen dan bij de andere. Intussen heeft zich uit al die patronen en technieken een redelijk stabiel repertoire gekristalliseerd. Iedereen is het er wel over eens dat iemand die Salsa dansles volgt in het eerste jaar een aantal Skills zou moeten leren.
In de Module Basis Technieken Salsa on1 leer je onder andere een cursusprogramma voor een cursus Beginners 1, in de module Cursusopbouw Beginners 2 On1 maak je je de technieken en patronen eigen van de daaropvolgende cursus. Nadruk bij deze module ligt op de praktijk.
Je maakt je een techniek eigen als leider en als volger, doceert die aan je medecursisten, kijkt het terug op video, krijgt feedback en tips, en bespreekt de resultaten met de docent en met elkaar.

De locatie voor deze Module wordt in overleg met docent en inschrijvers bepaald.

Cursusopbouw Beginners 2 on1

Aanmeldingen

Het is niet langer mogelijk je aan te melden