OranjeBulletIets voor jou?

De cursus Basisvaardigheden Salsadocent biedt je de kans je te leren wat je leuk vindt. De deelnemers aan deze cursus komen uit zeer verschillende richtingen, niet alleen Salsa dansers en docenten van alle stijlen, maar ook Streetdance, Stijldans en Zumba docenten, mensen die graag iets met gehandicapten willen doen, mensen uit de Yoga, ze variëren bovendien in leeftijd van 16 tot 60+. Lees verder

OranjeBulletOnafhankelijk & erkend

Niet alleen vormen wij het enige onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van Salsa in Nederland, maar ook bieden wij als eerste en enige, door onze samenwerking met NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren), SRN (Stichting Rolstoeldansen Nederland) en Inclusive Dance NL, een opleiding tot salsadocent met (inter)nationale erkenning. Lees verder

OranjeBulletHoe werkt SON?

De opleiding Salsadocent van de Stichting SON bestaat uit A-, B- en C-Modules. Met A-Modules Salsadocent verwerf je de Basisvaardigheden die je als Salsadocent nodig hebt. Zij geven je inzicht in verschillende stijlen Salsa én een schat aan onontbeerlijke kennis op het gebied van muziek, didactiek, Salsa geschiedenis, danstechniek, lesopbouw, – voorbereiding en meer. Lees verder

 

Populaire Modules


Experts in de spotlight

Annetje Riel

Annetje was jarenlang eigenaar van Salsadansschool Club Asi! in Haarlem en organiseerde 6 Europese Salsa Festivals. Door haar kwam de LA Style Salsa naar Nederland.
Annetje is secretaris/penningmeester van de Stichting Son, en verantwoordelijk voor de communicatie en het invullen van de opleiding. Daarnaast neemt zij de uitvoering van een aantal van de Modulen op zich.

Maikel Hoogdorp

Maikel Hoogdorp ondersteunt als Veiligheidskundige diverse bedrijven in de aannemerij, procesindustrie, petrochemie, onderwijs, gezondheidszorg en dienstverlenende organisaties.
Als docent geeft hij de volgende Veiligheidscursussen en trainingen:
BHV(Bedrijfshulpverlening), VCA (Veiligheidschecklist aannemerij) en trainingen op het gebied van veiligheid op de werkvloer (communicatie, transportvoertuigen, machines en gereedschappen).
Met deze achtergrond in de arbo wet en regelgeving heeft Maikel drie belangrijke modules uitgewerkt die essentieel zijn voor de Dansondernemer. Of het nu gaat om het opstarten van een bedrijf in de danswereld of om ondersteuning van bestaande dansscholen en/of evenementenbureaus, deze Modules zijn onontbeerlijk voor een ieder die lesgeeft of evenementen en feesten organiseert. Het BHV Certificaat is wettelijk verplicht voor 95% van de dansondernemers en organisatoren.

Testimonials