Onafhankelijk & erkend

Niet alleen vormen wij het enige onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van Salsa in Nederland, maar ook bieden wij als eerste en enige, door onze samenwerking met NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren), SRN (Stichting Rolstoeldansen Nederland) en Inclusive Dance NL, een opleiding tot salsadocent met (inter)nationale erkenning.

De opleiding voor Salsadocent is ontwikkeld in opdracht van de SON (Salsa Onderwijs Nederland) en erkend door de NVD (Nederlandse Vereniging van Dansleraren) . De NVD verzorgt ook andere internationaal erkende opleidingen tot Dansdocent Partnerdansen (IDTA) en speciale cursussen voor dansdocenten, zoals Swingkids en Streetdance.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat een opleiding tot Salsadocent wordt gegeven door een onafhankelijke organisatie. SON onderhoudt contacten met vele gerenommeerde Salsa dansscholen en -docenten binnen en buiten Nederland, en een groot aantal van deze scholen en docenten leveren een waardevolle bijdrage aan de door de SON aangeboden opleidingen, maar SON is volledig onafhankelijk van (dans)scholen en organisaties.

Comments